best free web site builder

Svjedočanstva o molitvi

Mnogo je svjedočanstava da molitva Gospi od čvorova pomaže.
Podjelite i vi svoje iskustvo.

"Tražio sam odgovore i vodstvo. Molio sam ali zbrka pitanja i odgovora riješila se tek kada sam krenuo moliti se Gospi koja razvezuje čvorove.  Devetnica je odlična tehnika promišljanja i traženja odgovora na bitne probleme, sa Marijom. Vodim dnevnik odgovora kada započnem devetnicu. Tu vidim kako me Marija usmjerava, stavlja mi ljude koji mi pomažu i daje odgovore na moja pitanja.
Volim se moliti dok putujem, dok se šetam, za vrijeme odlaska na posao jer tada imam vremena a online molitva mi pomaže da se skoncentriram i ne osjećam da sam molim."

Mario Breskovac
Kontakt: mario.breskovac@gmail.com, facebook: mariobreskovac

"Dragi prijatelji Marije, želim s vama podijeliti ovo iskustvo.

Prvi sam puta molila ovu devetnicu u grupi. Bilo je to s ljudima kojima je stalo do povrijedene osobe koja se kao pile u kučine zaplela u svom problemu.

Nismo joj mogli pomoći nikakvim savjetom ni pričanjem iskustava. Zato smo odlučili donositi njen problem Mariji u devetnici Gospe od čvorova.

Na naše iznenađenje riješenje je stiglo i prije nego smo devetnicu završili. U stvari mi smo kasnili u molitvi jer se znalo dogoditi da svi iz nekog razloga preskoce danas pa prekosutra. Ali Marija nije kasnila. Zato smo zadnja tri dana još dodatno pojačali s hvalama.

Mislila sam kako je ovo divno iskustvo jer se obistinjuje ono što je Bibliji napisano ... gdje dvojica ili trojica zaištu u moje ime dat će im Otac moj koji je na nebesima....
A po zagovoru Gospe koja razvezuje čvorove dovoljno je samo donijeti čvor - a puni smo ih."

Ljiljana

Pošaljite svoje svjedočanstvo

Svi mi imamo svoju priču koja tek čeka da se ispriča.