best free web site builder

Svjedočanstva o molitvi

Mnogo je svjedočanstava da molitva Gospi od čvorova pomaže.
Podjelite i vi svoje iskustvo.

"Tražio sam odgovore i vodstvo. Molio sam ali zbrka pitanja i odgovora riješila se tek kada sam krenuo moliti se Gospi koja razvezuje čvorove.  Devetnica je odlična tehnika promišljanja i traženja odgovora na bitne probleme, sa Marijom. Vodim dnevnik odgovora kada započnem devetnicu. Tu vidim kako me Marija usmjerava, stavlja mi ljude koji mi pomažu i daje odgovore na moja pitanja.
Volim se moliti dok putujem, dok se šetam, za vrijeme odlaska na posao jer tada imam vremena a online molitva mi pomaže da se skoncentriram i ne osjećam da sam molim."

Mario Breskovac
Kontakt: mario.breskovac@gmail.com, facebook: mariobreskovac

"Dragi prijatelji Marije, želim s vama podijeliti ovo iskustvo.

Prvi sam puta molila ovu devetnicu u grupi. Bilo je to s ljudima kojima je stalo do povrijedene osobe koja se kao pile u kučine zaplela u svom problemu.

Nismo joj mogli pomoći nikakvim savjetom ni pričanjem iskustava. Zato smo odlučili donositi njen problem Mariji u devetnici Gospe od čvorova.

Na naše iznenađenje riješenje je stiglo i prije nego smo devetnicu završili. U stvari mi smo kasnili u molitvi jer se znalo dogoditi da svi iz nekog razloga preskoce danas pa prekosutra. Ali Marija nije kasnila. Zato smo zadnja tri dana još dodatno pojačali s hvalama.

Mislila sam kako je ovo divno iskustvo jer se obistinjuje ono što je Bibliji napisano ... gdje dvojica ili trojica zaištu u moje ime dat će im Otac moj koji je na nebesima....
A po zagovoru Gospe koja razvezuje čvorove dovoljno je samo donijeti čvor - a puni smo ih."

Ljiljana

"Osjećam potrebu podijeliti s Vama svoje svjedočanstvo uslišane molitve devetnice Gospi koja razvezuje čvorove.

Suprug i ja u braku smo skoro 3 godine. On ima sestru koja je neudana i koja je mnogo vezana za njega, kojoj je on sve u životu.
Jednim dijelom je i on bio vezan za nju ali ni blizu toliko koliko ona za njega. Od samog početka ja sam osjećala njenu veliku ljubomoru na mene i na naš brak.
Stalno se petljala u naš brak i život unoseći nemir i svađu. Željela je omalovažavati mene pred očima mog supruga, čak me i ogovarati.
Htjela je ona biti ta s kojom će on donositi odluke i sve ostalo. A moj suprug nije shvaćao da je to tako. Odlučila sam izmoliti devetnicu Gospi koja razvezuje čvorove moleći da razveže suprugove bolesne navezanosti na prijašnju obitelj i obratno.
Ubrzo nakon završetka devetnice izbio je konflikt između mene i zaove nakon kojeg ne komuniciramo. Nakon toga ne znam kako ali vidljivo mi je da je moj suprug shvatio da je ona bila ta koja nam je donosila nemir i svađu i distancirao se od nje.
Ne posve, taman dovoljno, onako kako treba biti bez tih bolesnih navezanosti. Otkada je tako, naš brak je bajka.
Toliko mi je drago zbog toga i strah me da se sve vrati na staro, da sam ispočetka odbijala povjerovati, da je to to...
Da je Gospa uslišala moju molitvu...
Ali evo odlučila sam ovdje svjedočiti...
Znam da se neće stvari vratiti na staro, da će Gospa još više to pospješiti...
Hvala Joj od srca

Kristina

Pošaljite svoje svjedočanstvo

Svi mi imamo svoju priču koja tek čeka da se ispriča.